De kinderen

If you can dream it, you can do it

"Sommige kinderen hebben op hun achtste jaar al op tien plekken gewoond."
"Er was een meisje wat op haar zevende al vijf scholen in anderhalf jaar tijd had gehad." 

G. 

11 jaar

G woont al 4,5 jaar fulltime, perspectief biedend in het gezinshuis. G droomt ervan om mode-ontwerpster te worden. Ze is dol op paarden en wil naast de coole kleding ook dekjes en halsters voor paarden ontwerpen. Met veel glitters en diamantjes dat dan weer wel. Ze speelt graag buiten met vriendinnetjes in de buurt en in de zomer zwemt ze graag in de Linge & peddelt graag een eindje op de surfplank :-)

C.

14 jaar 

C woont inmiddels 1,5 jaar fulltime in het gezinshuis. De bedoeling is, al vanaf het begin, dat ze weer thuis gaat wonen. Het betreft een langdurig tijdelijke plaatsing met een perspectief biedend karakter. Ze kan blijven zolang nodig is. C wil later graag game artist worden. Ze maakt prachtige tekeningen en de hondjes op deze site zijn door haar getekend :-)

O.

15 jaar 

O woont momenteel deeltijd (5 dagen per week) in het gezinshuis. Het is een perspectief biedende plaatsing. O is een echte beatboxer. Van druppels tot andere sounds, hij kan ze maken. Overal waar hij komt klinkt een beat. Zijn droom is om iets in de muziek te gaan doen :-)

T. 

19 jaar 

T woonde 10 jaar, fulltime, bij ons. Dat is heel goed gegaan en we hebben een hele fijne tijd gehad. Sinds afgelopen nieuwjaar woont T weer bij haar moeder. Ze is gek op dieren en volgt de opleiding dier. Ze is dol op de honden hier en reed graag paard. Daar is ze nu te druk voor. Inmiddels heeft ze een eigen katje Pietje genaamd, waar ze helemaal blij mee is.  Het gaat goed met haar gelukkig, daar zijn we heel blij mee :-) Ze haakt af en toe even in, eet mee of komt logeren, dat is heel fijn en gezellig :-) 

M. 

21 jaar

M is een Irakeese vluchtinge, gevlucht voor Isis destijds. Ze heeft hier, begin coronatijd, een tijd in crisisopvang gezeten. Ze is daarna gedurende een jaar ingehaakt, indien nodig voor haar. Ze vondt het leuk om Irakees te koken voor iedereen en ze genoot van de uitstapjes en gezelligheid.  Ze is ook een keer een paar dagen meegeweest op vakantie met haar zusje. Ze droomt ervan om te zorgen voor ouderen en wil ook graag een opleiding hiervoor volgen :-)

L. & M.

broer en zusje 7 & 8 jaar

L & M woonde vanaf februari 2021 tot zomer af en aan bij ons, indien nodig. Belangrijk om deze 2 lieverds te hebben kunnen opvangen in een voor hun moeilijke tijd. L wil brandweerman worden. Zijn favo boek was hier "het huis van oma". M is dol op make-uppen en ponny's en paarden :-) Beiden waren dol op buiten spelen en plonsen in de Linge.

M. 

15 jaar

M woonde 6 jaar bij ons en nu weer bij haar moeder. Ze was 6 toen ze hier kwam wonen. "Zijn jullie mijn nieuwe pleeggezinnetje" zei ze met een dappere glimlach op haar gezicht. We herinneren haar als een vrolijkerd met veel humor en sociaal talent. Ze voetbalde graag en maakte veel tiktoks. Ze wilde altijd graag beroemd worden, we hopen voor haar dat dat gaat lukken. Het gaat goed met haar hoorden we, daar zijn we heel blij mee :-)

T.

15 jaar 

T haakt hier in de weekenden in en ook soms in de vakanties. De bedoeling is dat hij thuis blijft wonen en wij hem ondersteunen vanuit hier. T is heel muzikaal en een echte gang maker :-)

M. 

9 jaar 

M is een vrolijkerd vol energie. Elke rekstok moet ze wel even aan gaan hangen en op elk randje even lopen. M woonde tijdelijk bij ons. Ze komt in de weekenden nog  inhaken en is deze kerst b.v. een dagje bij ons :-)

K.

10 jaar

Meisje haakte 2 dagen per week in voor een korte periode en ging een keer mee op vakantie. Ze genoot van het buitenspelen met de andere kidz hier. Mooi om een korte periode iets voor haar te hebben kunnen betekenen :-)

M. 

14 jaar 

M kwam een tijdje in de weekenden en als het thuis wat minder ging kwam hij naar het gezinshuis. Hij heeft genoten van de uitstapjes zoals b.v het Archeon :-)

W. 

destijds 8 jaar

W, uit het dorp, hebben we 4 jaar af en aan begeleid. Het was altijd gezellig als ze er was. Ze kwam vaak hier en ging soms ook mee op vakantie. Ze woont weer bij haar moeder en het gaat goed met haar :-)

B.

zus van M

M heeft even bij ons in crisisopvang gezeten. Daarnaast hebben we haar opgevangen, indien nodig, een periode. Ze maakte altijd prachtige tekeningen :-)

J. 

14 jaar

J Kwam een tijdje in weekenden. Hij genoot van het zwemmen in de Linge en was dol op de hondjes :-)

Alle kinderen zijn en blijven hier altijd welkom in welke vorm dan ook :-) Dat wetend ze ook. Het stopt niet als ze hier niet meer wonen & alle jeugd/pleegzorg dossiers gesloten zijn. Voor ons is het een liefdevol welkom voor altijd :-)